Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

“NX? Maak de Switch!” DN.FM Switch Special

In deze podcast bespreken wij samen met onze gast Jeroen de nieuwe console van Nintendo, Nintendo Switch. De line-up, third parties en nog veel meer komen voorbij.

In deze podcast bespreken wij samen met onze gast Jeroen de nieuwe console van Nintendo, Nintendo Switch. De line-up, third parties en nog veel meer komen voorbij. 

Afgelopen donderdag wisten wij wat de NX nu daadwerkelijk is. Na veel afleveringen waarin we erop los speculeren, kunnen we nu met wat meer feiten aan de haal.

Allereerst bespreken we de totstandkoming van de Nintendo Switch en in hoeverre de geruchten leken te kloppen.

Daarna bespreken we de games die we in de trailer hebben gezien. Vanaf 7:32 minuten.

Vervolgens hebben we het over de support die de Nintendo Switch krijgt. Interessante ontwikkelaars zoals DeNa, EA en Activision lichten we even uit. Ook maken we een vergelijking met de support voor de Wii U. Vanaf 15:37 minuten.

Daarna bespreken we de hype rondom de trailer en pakt Kevin zijn Twitter-tijdlijn er even bij. Vanaf 23:07 minuten.

We haken vervolgens in op een stelling” Een drie-minuut durende trailer is beter dan een lange presentatie”. Vanaf 26:54 minuten. Hierbij behandelen we ook meteen leuke reacties die op het internet zijn verschenen na de lancering.

De aflevering kan je hieronder beluisteren:

https://soundcloud.com/daily-nintendo/dn-fm-seizoen-4-episode-3-switch-nx-special

DN.FM is ook te vinden in iTunes en de podcast app op iOS apparaten. Als je een medium hebt waar je de podcast ook graag wil zien, kan je dit altijd achterlaten.

We horen graag wat jij van de onderwerpen en de podcast vindt! Laat het hieronder weten.