Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Welke versie van The Legend of Zelda: Breath of the Wild ga jij halen?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal zowel voor de Wii U als de toekomstige Nintendo-platform verschijnen, maar welke versie ga jij in huis halen? Stem mee!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal zowel voor de Wii U als de toekomstige Nintendo-platform verschijnen, maar eigenlijk weten we helemaal niets over welk onderscheidende eigenschappen de NX-versie zal krijgen. Wij zijn dan ook benieuwd in hoeverre jij al een beslissing hebt genomen in de keuze van welke de versie jij in huis gaat halen. Stem mee!

Na bijna een tweejarige stilte liet Nintendo de nieuwe titel in The Legend of Zelda-serie schitteren op het toneel van E3 2016. Critici en fans zijn zeer lovend over de koerswijziging die de serie ondergaat. Al eerder dit jaar liet Nintendo weten dat Breath of the Wild ook op de NX gaat komen, maar liet niet weten welke veranderingen dit met zich mee gaat brengen? Heeft de stilte over de NX-versie jou weerhouden om deze versie te pre-orderen of wacht jij op meer informatie? Laat weten welke versie jij gaat halen en wat jouw motivator voor jouw keuze is!

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe poll bij Daily Nintendo.