Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Chat vanaf nu gezellig mee met DN op je mobiel!

Onze chatbox is inmiddels al even offline, we wilden toch de mogelijkheid weer bieden aan jullie om gezellig met elkaar te chatten over Nintendo en meer.

Onze chatbox is inmiddels al even offline, we wilden toch de mogelijkheid weer bieden aan jullie om gezellig met elkaar te chatten over Nintendo en meer. 

photo_2016-07-11_19-16-32Daarom hebben we een DN-groep aangemaakt op de mobiele app Telegram. Een soort messenger, maar maar dan zonder dat jouw mobiele nummer zichtbaar is! Ideaal om gezellig met elkaar te chatten. Bovendien delen we al het laatste nieuws daar ook automatisch. We leggen je graag wat meer uit hierover en zien je graag in onze groep verschijnen! Ken je Telegram al? Ga hier direct naar de telegram groep!

Wat is telegram?
Telegram is een berichtendienst gelijk aan Whatsapp, Alleen werkt Telegram ook met gebruikersnamen wat dus een stuk veiliger is voor dit soort doeleinden, ook kan er een speciale link voor groepen worden gemaakt.

Hoe download ik Telegram?
Telegram is er voor Android, iOS, Windows Phone, Windows, MacOS en Linux.
Je kan Telegram downloaden via de website of via de bekende app winkels.

Waarom zou ik in die groepschat willen?
Het is gezellig, Nintendo fans onder elkaar en je leert elkaar beter kennen! Heb je zin om online af te spreken? Stuur een bericht en wie weet leest iemand jouw bericht wel direct. Ook tijdens presentaties van Nintendo (Nintendo Direct) kan het leuk zijn om te chatten. Én we delen automatisch het laatste nieuws van DN met je!

Hoe kom ik in de groep?
Je kan in de groep komen door te klikken op deze link: Breng me naar de telegram groep! Je kunt ook zoeken op “dailynintendo” !

13958168_1079916848729269_8383588219457854731_o-3