Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tweetal Pokémon onthuld in CoroCoro

Vandaag zijn er twee Pokémon onthuld in de Japanse magazine CoroCoro. De beelden hebben we hier!

Eind november mogen we aan de slag met de zevende generatie uit Pokémon in Sun & Moon. Hoewel we nog niet heel veel weten over de titels krijgen we mondjesmaat meer informatie en beelden van nieuwe Pokémon. Vandaag zijn er twee Pokémon onthuld in de Japanse magazine CoroCoro. De beelden hebben we hier!

De twee nieuwe Pokémon dragen de namen Kiteruguma en Mimikkyu. Het kan zo zijn dat de namen een Westers vertaling gaan krijgen. Kiteruguma is een normal/fighting type Pokémon en kent Fluffy en Klutzy vaardigheden. De bewoners uit de Aloloa regio zijn bang voor Kiteruguma. Niet vanwege zijn hoog knuffelbare uiterlijk, maar vanwege zijn kracht. Kiteruguma is zo sterk dat hij alles in tweeën kan breken.

Mimikkyu is een ghost/fairy type en zal vrijwel alleen in de nacht voorkomen. Mimikkyu probeert zo veel mogelijk het zonlicht te vermijden en draagt een kleed om contact met het zonlicht te voorkomen. Het schijnt dat als iemand de kleed weg haalt dat de persoon in kwestie geteisterd wordt ziekte.

Wat vind jij van de nieuwe Pokémon? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!