Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ruim 15 minuten aan Pokémon GO footage

Eind juli zal Pokémon GO uitkomen en hieronder hebben we ruim een kwartier aan nieuwe gameplay beelden voor je van deze aankomende mobiele titel.

Eind juli zal Pokémon GO uitkomen en hieronder hebben we ruim een kwartier aan nieuwe gameplay beelden voor je van deze aankomende mobiele titel.

Pokémon Go wordt een nieuwe mobiele game in de stijl van Ingress. Al sinds de bekendmaking is er veel enthousiasme onder mobiele gebruikers voor deze game. In deze nieuwe Pokémon titel zijn  de werelden uit de serie altijd gebaseerd op de echte wereld. De game zorgt dat met Pokémon Go de wereld en virtuele wereld overeen komen. Je moet je eigen omgeving ontdekken om Pokémon te kunnen vinden en je smartphone zal een melding geven, als je dichtbij een Pokémon in de buurt bent. Door op je smartphone aanvallen te ontwijken en de Pokéball goed te richten, kan je een Pokémon vangen.

Voor de echte fans, is de Pokémon Plus beschikbaar. Dit is een apparaat, dat via Bluetooth verbonden is met je telefoon. Als je dichtbij een Pokémon bent, zal een lampje oplichten en kan je via de Pokémon Plus de Pokémon vangen door op een knopje te drukken. Benieuwd geworden? Bekijk de nieuwe beelden hieronder.

https://youtu.be/F6c3v9UZZ8k