Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Welk NX-gerucht hoop jij dat waar is?

Je kan niet om de talloze geruchten over de aankomende gameplatform van Nintendo heen, maar van welk gerucht hoop jij dat het realiteit wordt?

Je kan niet om de talloze geruchten over de aankomende gameplatform van Nintendo heen, maar van welk gerucht hoop jij dat het realiteit wordt?

Voordat we overgaan op de poll van deze week blikken we terug op de opiniepeiling van voorgaande week. De poll van vorige week ging over jouw mening betreft Nintendo E3 2016, welke ons The Legend of Zelda: Breath of the Wild voorschotelde. De uitslag is inmiddels bekend en laat ons zien dat de meeste van jullie het een goede E3 vinden. Weliswaar was het voor jullie niet de allerbeste E3 van Nintendo, maar ook niet de slechtste.

De poll van deze week brengt ons naar de grote afwezige op de E3: NX. Nintendo gaf al vroeg aan dat het nieuwe gameplatform niet op E3 2016 aanwezig zal zijn en later in het jaar onthuld wordt, maar verder weten we vrijwel niets over de nieuwe console. De afgelopen maanden kon je talloze geruchten over de NX lezen op Daily Nintendo, maar van welke gerucht hoop jij dat waar is? We hebben voor het gemak de meest spraakmakende geruchten gekozen. Laat ons jouw keuze weten in de onderstaande berichtensectie!

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe poll bij Daily Nintendo. Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!