Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Kijk jij uit naar aankomende E3 van Nintendo?

Over een paar weken start het jaarlijkse evenement waar gamers reikhalzend naar uitkijken, maar is dat ook het geval voor de aankomende E3 van Nintendo? Laat jouw stem en mening horen!

Elke week een nieuwe poll op Daily Nintendo, stem jij mee? 

Over een paar weken start het jaarlijkse evenement waar gamers reikhalzend naar uitkijken, maar is dat ook het geval voor de aankomende E3 van Nintendo dat volledig in teken komt te staan van The Legend of Zelda? Laat jouw stem en mening horen!

De uitslag van vorige week

De poll van voorgaande week ging over de nieuwste titels uit de Fire Emblem-serie. We vroegen ons af jij een van de edities van Fire Emblem gaat kopen. Uit de uitslag is af te lezen dat het merendeel een van de edities in huis gaat halen, waarbij de gelimiteerde editie veruit het populairst is. Voor wie nog twijfelt, de review is binnenkort te lezen op Daily Nintendo!

Poll van deze week

Eerder maakte Nintendo haar plannen bekend voor de aankomende E3. De E3 van Nintendo staat volledig in teken van The Legend of Zelda dat op de Wii U en NX uit zal komen. Inmiddels is ook bekend dat de titel beschikt over twee speelbare demo’s. Aan de ene kant is het positief dat Nintendo van te voren bekend maakt dat het volledig draait om The Legend of Zelda, zodat er verder geen verwachtingen zijn dat andere titels of hardware wordt onthuld, maar aan de andere kant is het voor non-Zelda liefhebbers een teleurstellend jaar. Wij zijn dan ook benieuwd hoe jij naar de aankomende E3 van Nintendo kijkt.

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe poll bij Daily Nintendo. Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!