Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Maker Maandag Week 49

Het is weer tijd voor Mario Maker Maandag, de wekelijkse special waar wij elke week één van jullie Super Mario Maker Levels uitlichten.

Sinds de release van Super Mario Maker hebben jullie een heleboel levels met ons gedeeld in het Super Mario Maker Level topic.  Elke week kiezen wij één van deze levels uit om vervolgens op Mario Maker Maandag uit te lichten. Heb jij een leuk, mooi, grappig, of op wat voor wijze dan ook uniek level gemaakt en wil je dat zoveel mogelijk mensen hem spelen? Plaats hem dan in dit topic en wie weet staat jouw level hier de volgende keer!


“FIREBARSAWTRACKS”

… voldoende informatie?
Wacht, ik zal het opsplitsen..:
“FIREBAR, SAW, TRACKS”

Eigenlijk zou ik het hierbij kunnen laten, wat deze titel beschrijft het level van @leond perfect. Waarom Leon deze titel dan in hoofdletters heeft geschreven? Nou, omdat het een ongelooflijk lastig level is!

Al vanaf het begin van het level zul je omgeven zijn door Firebars. Als een ‘muur van vuur’ bewegen deze zich voort op de tracks die het level doorgaan. Twee muren van vuur, om precies te zijn. Met Mario ertussen. Krijg je het al benauwd? Nee? Dat heeft Leon nog meer voor je in petto, want terwijl jij de Firebars aan het ontwijken bent komen er cirkelzagen op je af en zul je allerlei sprongen moeten maken om in leven te blijven…

…en dit is nog maar het eerste deel van het level. Gelukkig zijn de delen van elkaar gescheiden met checkpoints. Verder in het level kun je namelijk, naast nog meer cirkelzagen en Firebars, ook vlammenwerpers, vliegende Spinys, lopende banden en lastige sprongen verwachten. Ik moet zelf dan ook toegeven dat ik het level niet heb kunnen halen. Op de screenshot hieronder kun je zien hoe ver ik ben gekomen en ik moet eerlijk zeggen dat ik hier best wel trots op ben. Ik kan me alleen maar voorstellen hoeveel pogingen het Leon heeft gekost om het level te halen vanaf elke checkpoint, om het vervolgens te uploaden. Of misschien ben ik gewoon slecht in Mario-spellen. Houd jij van lastige levels? Probeer dan het level zelf eens uit en laat hieronder weten of jij het wel kon halen!

Level ID: F640-0000-00ED-F0E6


Wat vind jij van het level van Leon? Laat het hieronder weten!