Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Capcom maakt bekend dat Ace Attorney 6 in de maak is

Er is nog een Ace Attorney game in de maak!

Terwijl we nog wachten op The Great Ace Attorney, heeft Capcom in japan al bekend gemaakt te werken aan Phoenix Wright: Ace Attorney deel 6. Vooralsnog is er weinig tot eigenlijk niets over de game bekend, behalve dat Capcom beloofd dat de game een nieuw systeem zal bieden waarmee je het spel sneller zal kunnen spelen. Hoe dit wordt vormgegeven hopen we later te horen, wanneer de eerste gameplaybeelden van de game worden getoond.

The Great Ace Attorney is al uitgekomen in Japan, en is daar redelijk ontvangen. Het kan nog wel even duren voor die game echter voor hier is gelokaliseerd, wat op zijn beurt ook betekend dat het ook nog wel enkele jaren kan duren voor duidelijk is of Phoenix Wright: Ace Attorney deel 6 ook voor het westen zal worden aangekondigd. De kans op een westerse release is wel aanwezig.

Momenteel is er nog geen beeldmateriaal van de game. Mogelijk krijgen we in de loop van deze maand de eerste beelden te zien. Zo zal de game speelbaar zijn tijdens de Tokyo Game Show van 17 tot 20 september.