Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe features Zelda Hyrule Warriors Legends bekend

Yosuke Hayashi, de ontwikkelaar van Zelda Hyrule Warriors Legends heeft het in een interview gehad over de ontwikkeling van bepaalde features over de game. Zo noemde hij, in de interview die hij met het Japanse tijdschrift Famitsue voerde, hoe de game tot stand is gekomen en waarom Wind Waker is gekozen als uitgangs punt van nieuwe content.

Tevens gaf hij aan dat de 3ds versie gebruik zal maken van Streetpass. Op welke manier is nog onbekend. Het is wel bekend dat de game streetpass ondersteuning zal hebben voor adventure mode. In de interview gaf hij ook aan dat amiibo in de 3ds versie op dezelfde manier zal kunnen worden gebruikt als in de wiiU versie. Nog niet zo lang geleden maakte Nintendo ook bekend dat alle DLC uit de Wii U-versie ook in de Nintendo 3DS-versie beschikbaar zal zijn en dat de game nieuwe toevoegingen uit The Legend of Zelda: The Wind Waker zal bevatten. Hayashi merkte op dat er nogal veel vraag was naar een handheld versie van de game.

Daar wilde hij iets mee doen en startte hij met de ontwikkeling van een handheld versie. In de 3ds versie van de game zullen ook stukken van The Wind Waker voorkomen. Wel zal niet dit hele game voorkomen in de game. Dit was nodig om een goede grafische stijl te creëren. Er zijn naast de nieuwe aangekondigde personages die in de 3ds versie zullen verschijnen nog andere personages op komst. Helaas wilde hij hier nog niks over kwijt en zullen we dus nog even moeten wachten op deze informatie.

Hyrule Warriors Legends zal begin 2016 voor de Nintendo 3DS uitkomen.