Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mewtwo glitches zijn gefixt door Smash Patch 1.0.7.

Patch 1.0.7. voor Super Smash Bros. verhelpt problemen die de release van Mewtwo met zich meebracht. Eerder beloofde Nintendo deze patch.

De release van Mewtwo bracht redelijk wat grote problemen met zich mee die nogal uit elkaar liepen. Bij sommige gebruikers raakt hun gamedata corrupt en  de ander speler krijgt een ban. Alle modi liepen gevaar in de 3DS versie door het online ranking systeem, GSP. De Wii U versie ondervond ook problemen, voornamelijk in 10- Man Smash. De patch verhelpt deze problemen.

Update 1.0.7. is 1700 blocks voor de Nintendo 3DS. Dit is 212,5MB aan ruimte. De patch voor de de Wii U-versie zal zo’n 21MB aan ruimte in beslag zal nemen.

Er werd ook een andere glitch ontdekt. Als je een Mii kiest die niet op je systeem gemaakt is,  daarna uit het scherm gaat,  Mewtwo selecteert en dan Random bij het aangepaste vechtersmenu, krijg je een bijzondere versie van Mewtwo. Mewtwo kan dan alle aanvallen van de Mii vechter uitvoeren. Dit kan de game laten crashen. Het is niet duidelijk of de patch deze glitch ook verhelpt.