Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire krijgen patch tegen bugs

Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire krijgen hun eerste updates om verschillende bugs te verhelpen. Deze updates zijn ondanks dat de spellen nog niet uit zijn, al in hier beschikbaar.

Het gaat hier om update Version 1.1, welke 271 vrije blokken in beslag zal nemen per spel. De updates beloven moeten bugs oplossen, om een betere game-ervaring te bieden. Nintendo geeft niet aan welke bugs er met de updates zijn verholpen.

Het gaat hier om twee updates. Beide versies van Pokémon hebben hun eigen update. Heb je beide spellen, dan moet je beide updates downloaden. Anders download je de update voor jou exemplaar.

Je kunt de updates downloaden via de Nintendo 3DS eShop. Hier kun je, ondanks dat de games nog niet in Europa zijn uitgegevn, de updates alvast downloaden. Dit maakt het mogelijk om na release direct de spellen te spelen. Je hebt de update dan al klaarstaan.

Wij Europeanen moeten nog enkele dagen, drie om precies te zijn, wachten op de games. Een tijdje geleden zijn de nieuwe Pokémon remakes van Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire al verschenen in Japan, Australië en Noord-Amerika. Vrijdag is Europa aan de beurt.