Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gratis Rayquaza template voor Pokémon Art Academy

Eenieder die Pokémon Art Academy in zijn bezit heeft kan een gratis downloadable template downloaden van de Pokémon Rayquaza. Met deze template kun je in Free Painting tekenen met deze template als hulpmiddel. Eerder verschenen er templates van onder andere Groudon en Kyogre.

Pokemon-Art-Academy-Cover2Rayquaza is als gratis downloadable template voor de Nintendo 3DS titel Pokémon Art Academy verschenen.

Eenieder die Pokémon Art Academy in zijn bezit heeft kan een gratis downloadable template downloaden van de Pokémon Rayquaza. Met deze template kun je in Free Painting tekenen met deze template als hulpmiddel. Eerder verschenen er templates van onder andere Groudon en Kyogre. De nieuwe template staat in het teken van de nieuwe Pokémon remakes Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire.

Pokémon Art Academy is een tijd geleden verschenen, wat menig Poké-fan de gelegenheid biedt om Pokémon te leren tekenen. In 40 lessen leer je beetje bij beetje om verschillende Pokémon te tekenen, en met wat fantasie en creativiteit kan je in Free Painting na de lessen nog flink wat leuke creaties maken.

Hieronder kun je de downloadable content alvast bekijken.

Rayquaza Pokémon Art Academy