Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Even voorstellen: Andrew

Vanaf vandaag zullen jullie artikelen op Daily Nintendo zien verschijnen van een nieuwe redacteur. Voordat hij begint met posten zal hij zich even voorstellen…

Mijn naam is Andrew en ik ben een nieuw lid van de crew van Daily Nintendo. Vanaf nu zal ik meehelpen om jullie van het laatste Nintendo-nieuws te voorzien. Eerst zal ik wat over mezelf vertellen.

Mijn konijn Luffy
Mijn konijn Luffy

Mijn eerste Nintendo console was een Super Nintendo. Daarna ben ik in het bezit geweest van een Gameboy, Nintendo 64, Gameboy Advance, Gamecube, Nintendo DS, Wii, Nintendo 3DS en een Wii U. Ik heb dus al een aardige geschiedenis met Nintendo games en kijk met veel plezier terug op de vele avonturen die ik ermee heb beleefd.

Mijn favoriete gameserie is de Legend of Zelda-reeks. Dankzij mijn 3DS en Wii U heb ik nu een complete Zelda-collectie waar ik erg blij mee ben. Actie- en avonturenspellen vind ik het leukst, maar ik speel ook graag vechtspellen, rollenspellen en platformspellen. Ik heb de laatste weken dan ook veel plezier beleefd aan Fantasy Life, Super Smash Bros. en Bayonetta 2.

WP_20141029_014

Op het moment ben ik nog student. Mijn opleiding richt zich voornamelijk op schrijven en vertalen, en het is voor mij daarom een mooie kans om hier aan de slag te gaan. Ik hield dagelijks het nieuws op Daily Nintendo in de gaten, en toen ik zag dat ze op zoek waren naar een redacteur heb ik direct gereageerd.

Naast games ben ik ook een liefhebber van spiritualiteit en filosofie. Voordat ik hier goed over zal kunnen schrijven moet ik eerst wat meer levenservaring opdoen. Toch heb ik een manier gevonden om mijn twee passies, games en spiritualiteit, te combineren. Ik ben namelijk samen met een paar andere mensen bezig met het maken van een game. Dit project zit nog in de beginfase, maar het wordt een game die zich afspeelt in een fantasiewereld gebaseerd op verschillende Aziatische culturen, en die voornamelijk draait om verkenning en interactie. Hierbij zal Oosterse filosofie en religie een grote rol spelen. Als het mij ooit lukt om dit uit te brengen voor Nintendo-systemen, dan zullen jullie er ongetwijfeld meer over horen. Maar dat duurt nog wel even.

Zo, dat was het wel weer. Ik ga nu aan de slag. Stel gerust vragen als jullie nog iets over mij willen weten.

Voorlopige titel van mijn game
Voorlopige titel van mijn game