Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cia als speelbaar personage in beeld

[UPDATE] Eerder vandaag kon je op Daily Nintendo al lezen dat Hyrule Warriors vier DLC-pakketten gaat krijgen, maar ook kent de titel een update. Deze zal eind september online verschijnen. De update kent naast het overslaan van cutscenes ook drie nieuwe personages!

cia-1Eerder vandaag kon je op Daily Nintendo al lezen dat Hyrule Warriors vier DLC-pakketten gaat krijgen, maar ook kent de titel een update. Deze zal halverwege oktober online verschijnen. De update kent naast het overslaan van cutscenes ook drie nieuwe personages!

Een van de nieuwe personages is Cia, een vijand uit Hyrule Warriors. Van haar zijn beelden op het internet gedoken. We zien haar het gevecht aan gaan op een stage dat gebaseerd is op Lake Hylia uit Ocarina of Time. Hieronder kun je de desbetreffende video en officiële bericht van Nintendo bekijken:

Vanaf 16 oktober is er downloadbare content beschikbaar waarmee je als Cia, Volga en Wizzro kunt spelen! Op dezelfde dag wordt de eerste van vier sets met downloadbare content uitgebracht. Als je het Hero of Hyrule Pack, dat alle sets bevat, nu al bestelt, dan kun je meteen het Dark Link-kostuum voor Link downloaden.