Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mega Audino en Mega Slowbro zijn gelekt

Onlangs zijn er twee nieuwe Mega Pokémon gelekt. Door een een fout van de officiële Koreaanse Pokémon website werd er een pagina online gezet die in het Koreaans informatie verschafte over twee nieuwe Mega Pokémon.

Alpha Saphire Daily NintendoDe Mega Pokémon Mega Audino en Mega Slowbro zijn per ongeluk gelekt door een fout van de Koreaanse Pokémon website.

Onlangs zijn er twee nieuwe Mega Pokémon gelekt door een fout van van de officiële Koreaanse Pokémon website. Eerder publiceerde deze namelijk een pagina die in het Koreaans informatie verschafte over twee geheel nieuwe Mega Pokémon. Het gaat hier om Mega Slowbro en Mega Audino, twee Mega Pokémon die vooralsnog niet officieel zijn aangekondigd en vooralsnog nog geheim moesten blijven voor fans van de Pokémon-serie. Ondertussen is de pagina verwijderd, maar de informatie is gelekt evenals enkele screenshots van de Mega Pokémons.

Mega Audino zal een Normal/Fairy-type worden met de ability Healer. Mega Slowbro zal de ability Shell Armor krijgen. Hieronder kun je enkele screenshots bekijken. Het gaat hier om Koreaanse screenshots waarop we de Mega Pokémon in actie kunnen zien.