Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Update]Mercedes Benz DLC en een update voor MK8

Vooralsnog was bekend dat Mario Kart 8 de Mercedes-Benz zou kunnen ontvangen als DLC. Nintendo heeft nu laten weten dat men naast de eerder genoemde kart ook nog meerdere andere karts uit gaat geven. Tevens komt er een update..

mariokart 8 frontNintendo breidt haar downloadable content (DLC) aanbod uit, en kondigt een update aan voor Mario Kart 8.

Vooralsnog was bekend dat Mario Kart 8 de Mercedes-Benz zou kunnen ontvangen als DLC. Nintendo heeft nu laten weten dat men naast de eerder genoemde kart ook nog meerdere andere karts uit gaat geven. Het zal gaan om een hele serie, waarbij naast de Mercedes-Benz GLA ook de W25 Silver Arrow en de 300 SL Roadster beschikbaar zullen zijn. Dit betekend dat er drie nieuwe wagens op de planning staan.

Naast bovenstaande DLC wil Nintedo ook enkele kleine dingen aanpassen aan de game, doormiddel van een update. Zo wil Nintendo een plattegrond van de baan tonen op het televisiescherm en wil Nintendo ook de standaard selectie na een Grand Prix-race. Zo zal standaard voortaan ‘volgende race’ geselecteerd worden, in plaats van de huidige ”bekijk hoogtepunten’.  Daarnaast zal het ook mogelijk worden om je favoriete wagensamenstelling op te slaan én in een nieuw recordmenu zal je onder andere je totale hoeveelheid muntjes kunnen inzien. En je kunt je win-verlies-verhoudingen hier ook bekijken.

Vooralsnog kent de update alleen een releasedatum voor Japan. 27 augustus komt de update daar uit.

[b]Update:[/b] De eerder genoemde Mario Kart 8 Mercedes DLC en update zijn nu ook bevestigd door Nintendo Nederland voor 27 augustus. Tevens zal er een wereldwijd toernooi worden gehouden: de Mercedes Cup. Om mee te doen aan dit toernooi moet men een exemplaar hebben van Mario Kart 8, toegang tot internet én racen met de Mercedes DLC. Tussen 27 augustus en 23 september is het toernooi open.

Ben jij tevreden met de DLC en de update?