Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wario in aankomende Super Smash Bros?

Wario is nog een van de personages met een geschiedenis in Super Smash Bros welke nog niet aangekondigd is voor Super Smash Bros. for 3DS/for Wii U, of toch wel? De Nintendo eShop lijkt meer te weten en verteld ons het volgende.

WiiU_GameAndWario_05_mediaplayer_largeWario is nog een van de personages met een geschiedenis in Super Smash Bros welke nog niet aangekondigd is voor Super Smash Bros. for 3DS/for Wii U, of toch wel? De Nintendo eShop lijkt meer te weten en verteld ons het volgende.

De Nintendo eShop wordt wekelijks voorzien van een update. Vaak gaat het om nieuwe eShop titels of het toevoegen van beeldmateriaal. Tot zover niks bijzonders, zal je denken, maar als je Wario in het zoekveld typt komt Super Smash Bros. for 3DS te voorschijn. Dat was eerder niet het geval!

Op de onderstaande afbeelding zie je linksboven Wario staan. Op de onderste scherm staan de titels die aan Wario gelinkt zijn, waaronder Super Smash Bros. for 3DS.

BtU8A2BCUAAubt1

Mocht Wario onthuld gaan worden, dan zal dit voor vele geen schokkend nieuwtje zijn. Laat in de berichtensectie weten op welke personage jij hoopt en/of laat een mening achter over de mogelijkheid van Wario in Super Smash Bros. for 3DS/for Wii U!