Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo verstopt Easter Eggs! Zoek je mee?

Vandaag en morgen is het Pasen. Dit brengt ons dan ook in de gelegenheid om onze trouwe lezers van harte te bedanken en iedereen een fijne Paasdagen toe te wensen. Hopelijk mag je nog veel paaseieren vinden

DPolemon-Easter-Eggaily Nintendo begint de Pasen met verstopte Easter Eggs! Ga jij met ons meezoeken?

Vandaag en morgen is het Pasen. Dit brengt ons dan ook in de gelegenheid om onze trouwe lezers van harte te bedanken en iedereen een fijne Paasdagen toe te wensen. Hopelijk mag je nog veel paaseieren vinden, veel hazen door midden bijten (chocolade-varianten dan!) en genieten van het hopelijk mooie weer.

Voor ons begint Pasen altijd met een zoektocht. Een zoektocht naar Paaseieren! ‘S Ochtends vroeg de tuin in om voor het paasontbijt van start gaat nog op zoek te gaan naar chocolade eitjes. En als het goed is het goed is, heeft de paashaas ze goed verstopt! Kortom, een aloude traditie die we in stand houden.

Daily Nintendo doet graag mee aan deze oude traditie door eieren over de website te verstoppen. Het gaat hier om Nintendo-eieren die je overal op de website terug zouTogepi kunnen vinden. Wanneer je een ei vind, en je klikt op het ei, dan krijg je een mooie Easter Egg! In het totaal hebben we 4 Easter Eggs verstopt. Zoek jij met ons mee naar al die Nintendo-eieren?

Update: Pasen is voorbij, dus de eieren zijn weer weggehaald. Vond jij het leuk?