Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Animal Crossing week: Speciale karakters in New Leaf

Animal Crossing week Daily NintendoNet als de vorige delen van Animal Crossing zijn er ook in dit deel vele speciale karakters in je dorpje te vinden. Deze zijn er vaak bij belangrijke evenementen en geven je soms zeldzame items. Hieronder een lijst met alle karakters die je niet voorbij moet laten gaan.

 

 

 

Blathers

De praatgrage uil die het museum runt op de Main street. Blathers accepteert graag donaties van vissen, insecten, kunst en fossielen. Hij is de oudere broer van Celeste.

Blathers Animal Crossing week Speciale karakters in New Leaf Daily Nintendo

 

 

Booker en Copper


Op een willekurige moment krijg je de optie een politiebureau te bouwen in je dorpje. Wanneer je voor het klassieke politiebureau kiest krijg je Booker als hoofd en bij een moderne bureau Copper.

images-8 CopperNL

Brewster

Wanneer je genoeg spullen hebt gedoneerd  aan het museum opent deze nette duif zijn café. Hij staat bekend in het dorp om zijn heerlijke koffie.

animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-11

 

 

Celeste

Een jonge blije uil die het jongere zusje is van Blather. Wanneer je van elke categorie iets gedoneerd hebt in het museum, krijg je de optie het museum te verbouwen. Wanneer de verbouwing klaar is komt er een museumshop bij met Celeste achter de kassa.

images-10

 

 

Digby

Hij begeleidt je naar de Happy Home Academy (HHA) op Main street. Wanneer je met Steetpass iemand ontmoet met Animal Crossing op zijn/haar 3DS kun je zijn/haar huis hier bezichtigen.

animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-14-1

 

 

DJ K.K.

Wanneer je Dr. Shrunk helpt bij het openen van zijn club, kan je elke avond vanaf 8 uur dansen bij de nummers van DJ K.K. Het feest stopt pas wanneer de zon op komt.

images-7

 

 

Dr. Shrunk

Wanneer de T&T Markt verbouwing klaar is komt deze man je om hulp vragen. Hij vraagt je handtekeningen te verzamelen voor het openen van zijn Club LOL.

DrShrunkNL

 

 

Cracie

Deze modebewuste Giraffe weet alles van styling. Wanneer de verbouwing van de TIY store klaar is komt Cracie vaak op bezoek in je dorpje. Probeer haar een goede indruk te geven van jouw modebewuste style en misschien opent ze haar eigen winkel.

GracieNL

 

 

Grams

Dit oude vrouwtje runt de gift-shop op het tropich eiland. Zij heeft items zoals de ‘wet suit’ die alleen bij haar te koop zijn.

animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-6

 

 

Harriet

Geeft veel bells uit bij de Able Sisters en een talentvolle styliste genaamt Harriet opent haar kapsalon boven de winkel van de Able Sisters.

images-6

 

Isabelle

Dit is je secretaresse en helpt je bij het burgemeesterschap. Bij bijzondere evenementen is ze te vinden op de plaza. Ze is de tweelingzus van Digby.

animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-13

 

 

K.K. Slider

Een wereldbekende muzikant die met een akoestische gitaar optreedt, elke zaterdagavond. Mis geen enkele show want hij geeft je wel eens een gratis album.

KKSliderNL

 

 

Kapp’n

Deze Kappa (Japans mythisch zeemonster) brengt je voor 1000 bells in zijn bootje naar het tropisch einland. Onderweg vermaakt hij je met liedjes vol rijm.

animal_crossing_3ds_conceptart_w58NY

 

 

Katrina

Deze toekomstvoorspeller komt zo nu en dan in je dorpje op de plaza met haar tent. Voor een paar bells voorspelt ze je toekomst en geeft ze advies. Ga vaak bij haar langs zodat ze haar winkel opent op main street.

images-9

 

 

Kicks

Geeft veel bells uit bij de Able Sisters en naast hun winkels opent dit stinkdier zijn schoenen- en sokken winkel.

images-7

 

 

Leif

Wanneer je veel in de tuin bezig bent opent vroeg of laat deze luiaard haar bloemenwinkel.

ac_new_leaf_leif

 

 

Leila

Hou kleine Leila bezig met het spelen van ‘winkeltje’. Ze geeft je dan niet veel voor de spullen die je vindt op het tropisch eiland maar het is toch leuk om eens vriendelijk te zijn tegen een klein kind.

animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-8

 

 

Leilani

De vrouw van Kapp’n en moeder van Leif. Ze runt de servicebalie op het tropisch eiland.

animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-7

 

 

Lloyd

Deze gyroid is echt overal te vinden en helpt je graag bij het uitlenen van gereedschap en het bouwen van publieke projecten.

LloidNL

 

 

Lyle

Deze otter runt de Happy Home Academy (HHA) en beoordeelt je huis op style. Ga naar de winkel van Tom Nook en vraag om gratis advies.

images-3

 

 

Mabel, Sable en Labelle

Deze drie egels runnen de kledingwinkel op main street. Praat elke dag tegen de middelste zuster om zo de QR codemachine vrij te spelen.

animal_crossing_3ds_conceptart_VycKT animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-4 images-6

 

 

Mr. Resetti en Don Resettie

Deze mollen houden er niet van als jij je game niet saved. Na de eerste keer niet saven vraagt Mr. Resetti je om een Reset Surveillance center te bouwen.

images-3 Don_Resetti

 

 

Pelly en Phyllis

Deze twee pelikanen helpen je bij het versturen van post in het postkantoor op main street.

images-4

 

 

Porter

Dit aapje staat bij het treinstation. Praat tegen hem als je op bezoek wilt gaan bij andere dorpjes of als jij bezoek wilt krijgen.

images-5

 

 

Reese en Cyrus

Deze twee alpaca’s  hebben in je dorpje de Re-tail shop geopend. Reese helpt je bij het verkopen van tweedehandse spullen en koopt zelf ook graag in. Haar man Cyrus die na enige tijd wakker wordt, helpt je bij het customizen van meubels.

images-12images-1

 

 

Rover

Het eerste gezicht wat je ziet als je een nieuwe game begint. Hij stelt je een aantal vragen, en op grond van jouw antwoorden wordt het uiterlijk van jouw avatar gevormd.

rover_288x288

 

 

Timmy en Tommy

Dit zijn de twee  jonge neefjes van Tom Nook. Samen openen ze de shop Nookling Junction waar je veel items kunt vinden zoals de fortune cookies. Blijf er veel bells uitgeven zodat zij hun winkel kunnen uitbreiden.

262447_478759935529336_491640076_n

 

 

Tom Nook

Deze vriendelijke Wasbeer helpt je bij het bouwen van je eerste huis. Daarna geeft hij je de optie je huis te kunnen uitbreiden, maar wel voor een grote som bells. Dat wordt sparen.

ac_new_leaf_tom_nook

 

 

Tortimer

Deze oude schildpad was eerst de burgermeester van jouw dorpje. Hij is nu met pensioen en spendeert graag zijn tijd op het tropich eiland.

animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-15

 

 

Blanca

Dit gezichtsloze katje reist op 1 Apil van dorpje naar dorpje. Zij vraagt je haar een nieuw gezicht te geven. Deze neemt ze dan mee naar het volgend dorpje.

BlancaNL

 

 

Chip

Om een bepaalde tijd komt deze bever naar jouw dorpje en organiseert hij een viswedstrijd met leuke prijzen.

images-11

 

 

Franklin

Tijdens de herfst komt deze kalkoen naar je dorpje om heerlijk eten te koken. Maar dat kan hij niet zonder de juiste ingrediënten. En daarom vraagt hij je om hulp.

FranklinNL

 

Gulliver

Het is een goed idee om elke dag je strand te bezoeken. Want misschien ligt  Gulliver daar aangespoeld. Hij is erg vergeetachtig en vraagt je door middel van hints uit welk land hij komt. Als je het goed heb stuurt hij je een zeldzame souvenir via de post.

Acnl-gulliver

 

 

Jack

Op de laatste dag van oktober komt deze gemaskerd figuur naar je dorpje.  In ruil voor snoep geeft hij je leuke items. (Psstt.. hij houdt van lolly’s)

images

 

 

Jingle

Elke 24 december komt dit rendier naar je dorpje en brengt plezier. Help hem met het opbergen van speelgoed en misschien krijg je wat terug voor al het werk.

images-2

 

 

Joan

Elke zondagmorgen is deze wilde zwijn in je dorpje. Ze verkoopt je knollen voor een lage prijs, die je weer kan doorverkopen voor een veel hogere prijs.

animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-2

 

 

Katie

Een heel zeldzaam karakter. Ze houdt van reizen en misschien komt ze ook bij jou langs. Ze heeft vele leuke en zeldzame items bij zich. Ze komt alleen langs als je zelf een keer op bezoek bent geweest in een ander dorpje.

animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-9

 

 

Luna

Deze tapir runt de Dream Suite en helpt je in een droom andere dorpje te bezoeken van over de hele wereld.

934131_491530657585597_1096502190_n

 

 

Nat

Deze kameleon komt zo nu en dan naar je dorpje; hij houdt dan een insecten-vangwedstrijd met te gekke prijzen.

images-13

 

 

Pascal

Wanneer je de ‘wet suit’ hebt kom je deze bever tegen. Hij ruilt graag de vondst die je op de bodem van de zee hebt gevonden tegen zeldzame meubels.

animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-12

 

 

Pave

Eens per jaar komt deze pauw naar je dorpje. Hij houdt van dansen en gekleurde veren. Vang met je net alle gekleurde veren en geef deze aan Pave. Misschien krijg je wat terug.

Visitor012

 

 

Pete

Deze pelikaan heeft een hele belangrijke baan in het dorpje; namelijk  het bezorgen van allle post.

images-14

 

 

Phineas

Zo nu en dan vind je hem in je dorpje. Praat tegen hem en hij geeft je medailles voor al je prestaties.

animal-crossing-new-leaf-character-concept-art-1

 

 

 

Redd

De vos die zo nu en dan op de plaza te vinden is. Hij verkoopt zeldzame kunst die je kunt doneren aan het museum. Maar kijk wel uit, want veel van zijn kunst die hij verkoopt is nep.

red

 

 

Saharah

Soms loopt deze kameel door je dorpje en voor 3000 bells decoreert ze je huis met zeldzaam behang.

ac

 

 

Wendell

Wanneer je met de Dream Suite in andermans dorpje bent kun je Wendell tegen komen. Via hem kun je het design krijgen die de speler van dat dorpje heeft gemaakt.

Wendell

 

 

Zipper T. Bunny

Op Bunny-dag kan je door het hele dorp eieren vinden. Geef ze aan Zipper T. Bunny en krijg er iets voor terug.

animal_crossing_3ds_conceptart_BKYxZ